Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємців Харківщини запрошують взяти участь у навчальному курсі «ІТ-інструменти для бізнесу»

Підприємців Харківщини запрошують взяти участь у навчальному курсі «ІТ-інструменти для бізнесу»

Розроблений спеціально для представників підприємницького сектору Харківського регіону курс включає 16 занять та є повністю безкоштовним.

Навчання організують Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин обласної державної адміністрації.

У розробці курсу брали участь вчені кафедри економічної кібернетики та прикладної економіки Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

Слухачі курсу матимуть можливість ознайомитися з методиками, що дозволяють приймати ефективні рішення в найкоротші терміни, отримають змогу користуватись сучасними ІТ-інструментами для планування, видачі і контролю завдань, реклами, пошуку замовників і партнерів. Також учасників проекту навчать самостійно писати інвестиційні проекти для бізнесу.

«У слухачів курсу з’явиться можливість ознайомитись з методиками АСПиРиН, SWOT, PEST, SMART, Інтелект-карти, Chantt Ahrt, BPMN 2.0, BCS, Sales Funnel, теорії мотивації, фінансових коефіцієнтів, Канбан, мережевої моделі управління проектом, SCRUM. Також учасники отримають можливість розглянути роботу з найбільш затребуваними порталами і сервісами: trends.google.com, wordstat.yandex.ua, xmind.net, mindmiestre.com, smartprogress.do, create.ly, adwords.google.com, privat24.ua, trello.com, worksection.com, picktochart.com, fb.com, vk.com, plx.ua, prom.ua, wordpress.org, ukraine.com.», - розповіли організатори.

Початок курсу - 18 квітня о 15:00 за адресою: Держпром, 3 під’їзд, 5 поверх, зала засідань Департаменту економіки і міжнародних відносин обласної державної адміністрації.

Контактний телефон: 757-42-32.

Для участі у семінарі необхідна попередня реєстрація за електронною адресою: economist@kharkiv.biz.ua.

Дедлайн для подачі заявок – 14 квітня.