Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Військові Харківського гарнізону підбили підсумки діяльності в першому кварталі року

Військові Харківського гарнізону підбили підсумки діяльності в першому кварталі року

Нарада за участю всіх військових та силових структур області відбулася 10 квітня.

Захід пройшов за участю директора Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексія Максимова.

Він передав учасникам наради вітальні слова від керівника області Юлії Світличної.

«Ми знаємо, що підрозділи Харківського гарнізону, правоохоронні органи та військові навчальні заклади виконують великий обсяг роботи та є не тільки запорукою безпеки регіону, а й невід’ємною складовою соціально-економічного розвитку Харківщини, - зауважив Олексій Максимов. - Протягом 1-го кварталу 2017 року підрозділами гарнізону та Харківським обласним військовим комісаріатом виконано низку серйозних завдань. Зокрема, ми виконали планове завдання щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом. Комплектування армії контрактниками - одна з головних наших задач».

Також Олексій Максимов відзначив особливий внесок підрозділів Нацгвардії та ДСНС під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої вибухом боєприпасів на 65-му арсеналі в Балаклії.

Говорячи про задачі військових та правоохоронних структур на найближчий час, директор департаменту, зокрема, зупинився на питанні гарантування безпеки під час Великодніх та травневих свят.

Також у ході наради обговорили стан готовності та завдання військових частин Харківського гарнізону на другий квартал 2017-го, питання організації територіальної оборони області тощо.