Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА - керівництву заводу ім. Малишева: «Завдання мінімум - збільшити зарплату до кінця року»

Голова ХОДА - керівництву заводу ім. Малишева: «Завдання мінімум - збільшити зарплату до кінця року»

6 квітня Юлія Світлична проінспектувала роботу ДП «Завод імені В.О. Малишева» та ДП «ХКБМ», а також провела нараду з керівництвом підприємств.

У ході зустрічі керівник області підкреслила, що в регіоні приділяється особлива увага розвитку промисловості.

«За останній рік зростання виробництва в машинобудуванні Харківської області склало понад 18%. Це заслуга всіх трудових колективів, і, безумовно, величезну роль грає організація роботи підприємств, загальна стратегія розвитку. Ми наполягаємо на тому, щоб була розроблена та прийнята державна програма підтримки промислового комплексу. Однак при цьому не стоїмо осторонь процесу та працюємо на регіональному рівні», - сказала Юлія Світлична.

Вона також зазначила, що за короткий проміжок часу завдяки злагодженій роботі вдалося досягти хороших економічних результатів на заводі ім. Малишева, що дало можливість розширити штат і підняти заробітну плату працівникам.

«Завдання мінімум - збільшити зарплату до кінця року, - акцентувала голова ХОДА, звертаючись до директора підприємства. - І, безумовно, необхідно проводити роботу щодо залучення перспективних замовлень для того, щоб покращувати фінансовий стан заводу й загальний стан справ на підприємстві».

Генеральний директор ДП «Завод імені В.О. Малишева» Олександр Хлань зазначив, що підприємство збільшило продуктивність. Головною метою є інвестування в модернізацію виробництва.

«Пошук інвестора залишається важливим і актуальним питанням. Зокрема, за два тижні ми чекаємо на делегацію з США, від однієї з компаній зі світовим ім'ям», - сказав Олександр Хлань.

Більше фото