Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові обговорять шляхи зміцнення тероборони на сході країни

У Харкові обговорять шляхи зміцнення тероборони на сході країни

Розпочалися збори з посадовцями Оперативного командування «Схід» та військовими 5-х облвійськкоматів зі сходу України, які відповідають за територіальну оборону в своїх регіонах.

Так, протягом наступних двох днів близько 80 офіцерів вдосконалять власні знання з основ проведення заходів з територіальної оборони, розглянуть типові проблеми, що виникають у ході проведення практичних заходів, а також відпрацюють шляхи щодо подальшого зміцнення регіональної безпеки.

«Перший день зборів ми присвятили, так би мовити, теорії, - розповів начальник управління територіальної оборони ОК «Схід» полковник Олександр Єрмоленко. - Надалі відбудеться обмін передовим досвідом між військовими установами. Особливо цікаво нам буде почути офіцерів з Луганського та Донецького обласних військових комісаріатів, які працюють у посиленому режимі і мають певні успіхи».

На завершення зборів у формі круглого столу офіцери висловлять свої побажання щодо покрашення своєї роботи, повідомляють у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.