Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде Ніч енергетики

У Харкові пройде Ніч енергетики

Ця подія стане початком молодіжного проекту «Ukrenergo Laboratories» – першого в Україні інкубатору ідей для інноваційного розвитку електроенергетичної галузі країни.

Захід відбудеться з 21:00 22 квітня до 6:00 23 квітня в івент-зоні Fabrika.space (вул. Благовіщенська, 1) за ініціативи ДП «НЕК «Укренерго».

На учасників чекає 9 годин нон-стоп-лекцій, на яких провідні експерти енергетичної галузі та найуспішніші представники бізнесу розповідатимуть про нові технології в електроенергетиці, дадуть прикладні поради щодо використання та розвитку знань та навичок для побудови кар'єри у цій галузі, а також розкажуть, як креативні ідеї з розвитку електроенергетики можна втілити у реальні проекти.  

«За результатами попереднього анкетування для участі у проекті у Харкові будуть відібрані 400 учасників – студентів, випускників вишів, аспірантів, молодих вчених, винахідників - по таких напрямках: енергетика (електроенергетика, в тому числі й «зелена» енергетика),  IT-технології та телекомунікації, менеджмент та економіка, міжнародні відносини, екологія та охорона довкілля, право, PR та комунікації», - розповідають організатори.

Найбільш мотивованим та талановитим учасникам буде запропонована участь у наступному етапі проекту - Soft Skills School. Це дводенна школа, де учасники набудуть таких практичних навичок, як робота у команді, менеджмент проектів, побудова ефективних внутрішніх та зовнішніх комунікацій, пошук та аналіз інформації, а також відпрацювання та прийняття рішень.

«Після цього будуть сформовані проектні команди, які братимуть участь у Битві проектів та Енергетичному хакатоні заради можливості втілити свої ідеї у реальні проекти, а також стати креативною частиною найбільшої електроенергетичної компанії країни - системного оператора «Укренерго», - відзначають організатори.

Участь у всіх заходах проекту є безкоштовною.

До участі запрошуються харківські студенти, випускники, аспіранти, молоді вчені та усі охочі. Зареєструватися можна тут

Подібні заходи відбудуться також у Києві та Львові.

Для пропозицій та питань можна писати на адресу: ukrenergolaboratories@gmail.com, а також у Facebook.