Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні в Будинку актора - театральний марафон

Сьогодні в Будинку актора - театральний марафон

О 19:00 можна побачити драму-underground «Уроды» від театру «Кімната Т».

О 21:30 - виставу «Трюча» від театру Exit. 

Низка спектаклів у театрах Харкова проходить у рамках театрального фреш-фестивалю «Я і Села Брук».

Під час фестивалю харків’яни мають можливість ознайомитись з найсучаснішими театральними практиками та долучитися до оновлення театральної культури країни. Саме таких учасників і гостей четвертий рік поспіль запрошують організатори фреш-фестивалю «Я і Села Брук».

Незалежні колективи Черкас, Полтави, Харкова й області представлятимуть свої доробки протягом найближчих чотирьох днів. Вистави, бліц-покази та перформанси відбуватимуться на чотирьох майданчиках Харкова  - Будинок актора, «Портал на Гоголя 8», «Студія 42», «Публіцист». Поміж іншим, театр «Публіцист» продемонструє оновлену виставу «Мобі Дік. Відплиття», театр-студія «Арт-Є» (Красноград) - «Вихід» за творами Сашка Ушкалова, вихованці школи акторської майстерності «ТЕСТО» - перформанс «Молоток во рту» тощо.

Урочисте закриття фестивалю відбудеться 2 квітня в приміщенні Харківської державної академії дизайну та мистецтв. Докладніше про перебіг фестивалю можна дізнатися на сторінках соціальних мереж. З повною програмою фестивалю можна ознайомитись тут.

Вхід на усі заходи - вільний.