Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ДЮСШ «Комунар» встановили сучасну акробатичну доріжку

У ДЮСШ «Комунар» встановили сучасну акробатичну доріжку

На нове спортивне обладнання заклад чекав понад 10 років.

«Харківські спортсмени, які займаються стрибками на акробатичній доріжці, показують стабільно хороші результати. Зокрема, минулого року вони привезли з чемпіонату України 11 медалей, - підкреслив заступник голови - керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев під час робочої поїздки в ДЮСШ «Комунар» 10 березня. - На жаль, тривалий час вихованці відділення, які займаються на акробатичній доріжці, змушені були тренуватись на покритті, яке знаходилося в аварійному стані. Батьки спортсменів звернулися за допомогою до голови ХОДА Юлії Світличної. І торік з обласного бюджету були виділені необхідні кошти. На придбання та установку доріжки спрямували 143 тисячі гривень».

Тренер відділення стрибків на акробатичній доріжці Андрій Зубко розповів, що колишнє покриття знаходилося в аварійному стані з 2007 року.

«У нас проходять чемпіонати області зі стрибків на батуті (стрибків на акробатичній доріжці), займаються майстри спорту України та кандидати в майстри спорту, вихованці СК «Комунар» і ДЮСШ № 1. Безумовно, тренуватись на такій доріжці було дуже складно, тому ми вдячні Юлії Світличній за те, що вона відгукнулася на наше прохання, і тепер діти можуть займатися на сучасному покритті», - зазначив Андрій Зубко.