Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкрито реєстрацію для участі в 2-му сезоні проекту «Школа лідерства голови ХОДА»

Відкрито реєстрацію для участі в 2-му сезоні проекту «Школа лідерства голови ХОДА»

Заняття стартують у квітні 2017 року. Планується, що в них візьмуть участь близько 200 слухачів.

«Школа лідерства голови ХОДА» - це проект, розроблений ГО «ВСБ «Еліта нації» за підтримки Харківської обласної державної адміністрації, - нагадали організатори проекту. – Учасники школи матимуть можливість отримати знання з основ лідерства, комунікативного менеджменту, ораторського мистецтва, тайм-менеджменту та інших дисциплін. Заняття будуть проходити у формі лекцій, тренінгів та семінарів. До їх проведення залучені провідні тренери Харківської області, бізнесмени, а також відомі українські політики та представники органів державної влади й місцевого самоврядування».

Також, як і в минулому сезоні, на учасників «Школи лідерства» чекає стажування в департаментах та управліннях ХОДА та розробка й презентація власних проектів.

«Новинкою другого сезону проекту стане молодіжне таборування, яке заплановане на літо 2017 року, - розповіли в ГО «ВСБ «Еліта нації». - Протягом декількох днів учасники матимуть змогу попрацювати в командах над вирішенням кейсів, познайомитися з іншими молодіжними лідерами та поспілкуватися зі спеціально запрошеними представниками бізнес-сектору та органів державної влади».

До участі в проекті запрошуються студенти, лідери студентського самоврядування, неформальні лідери факультетів, старости груп, старости гуртожитків, активна та талановита молодь Харківщини. Щоб стати учасником проекту, необхідно заповнити реєстраційну форму. Реєстрація відкрита до 6 квітня 2017 року.