Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина допомагає всій країні у відновленні промисловості. Прем’єр-міністр

Харківщина допомагає всій країні у відновленні промисловості. Прем’єр-міністр

Про результати наради щодо розвитку авіапромисловості, яка пройшла в нашій області, Володимир Гройсман розповів під час зустрічі зі студентами ХНУ МГ ім. О.М. Бекетова.

«Є величезне бажання відновити нашу промисловість. І хочу підкреслити, що Харківщина й представники з Харкова допомагають зробити це всій країні, - наголосив глава уряду. - Чітко розуміємо те, що ми маємо абсолютну можливість будувати українські літаки. Не кожна країна у світі може це робити. Для цього у нас є абсолютно все: є інститути, які володіють необхідними знаннями, є підприємства, які мають величезний досвід і компетенцію для того, щоб виробляти українські літаки. Багато підприємств Харкова сьогодні працюють у циклі виробництва, і наше завдання - стимулювати розвиток національної економіки для того, щоб ми виробляли економічно конкурентний продукт».

Нагадаємо, разом із головою ХОДА Володимир Гройсман 23 лютого взяв участь у нараді щодо розвитку авіапромисловості, яка пройшла на базі ПАТ «ФЕД». Про намір ініціювати таку нараду на початку року повідомила Юлія Світлична. Керівництво області неодноразово привертало увагу центральних органів влади щодо необхідності спільного вирішення питань розвитку промисловості Харківської області із залученням до цього процесу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та керівництва державного концерну «Укроборонпром».

Більше фото