Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Мешканці Харківської області, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА 8 лютого, переважно зверталися за допомогою у вирішенні питань соціального характеру.

Так, жителі Харкова, Харківського, Дергачівського, Зміївського, Лозівського та Куп'янського районів просили сприяти у наданні матеріальної допомоги на лікування. Михайло Черняк повідомив, що звернення розгляне профільна комісія. Тим, хто потребує лікування або обстеження, допомогу нададуть в обласних закладах охорони здоров'я.

Один із відвідувачів, чоловік з особливими потребами, який приїхав з міста Лозова, просив Михайла Черняка допомогти у працевлаштуванні, а також лікуванні. Заступник керівника облдержадміністрації пообіцяв заявнику сприяння у проходженні медичного обстеження в Харківській обласній клінічній лікарні.

«Також ми обов'язково надамо консультацію з вашого питання щодо пенсійного забезпечення і постараємося допомогти у працевлаштуванні», - запевнив Михайло Черняк.

Звернувся за допомогою у лікуванні пенсіонер із Дергачівського району. Чоловікові сприятимуть у проходженні обстеження в Харківському обласному клінічному центрі урології та нефрології. Житель Харкова, якому необхідна операція на суглобі ноги, також отримав направлення на обстеження в обласну лікарню.

Крім того, на особистий прийом до Михайла Черняка прийшов харківський волонтер і громадський активіст. Він запропонував на розгляд заступнику керівника області різні варіанти соціальної реклами і свої послуги в якості учасника концертних програм і заходів.

Заступник голови обладміністрації доручив фахівцям профільних департаментів ХОДА вивчити порушені в ході особистого прийому питання і взяв їх на контроль. Відповіді будуть спрямовані громадянам у терміни, визначені чинним законодавством.