Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дитячий табір Харківщини визнано одним з найкращих в Україні

Дитячий табір Харківщини визнано одним з найкращих в Україні

Міністерство соціальної політики України підбило підсумки всеукраїнського етапу щорічного огляду-конкурсу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Як повідомили в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА, дитячий заклад санаторного типу «БМВ» на базі ДП «Клінічний санаторій «Курорт «Березівські мінеральні води» ЗАТ ЛОЗП України «Укрпрофоздоровниця» (Харківська область, Дергачівський район) посів ІІ місце у номінації «Заклад санаторного типу».

Всього від Харківської області у всеукраїнському етапі конкурсу брали участь три заклади, які були визнані переможцями обласного етапу у 2016 році. Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Лісова казка» Куп’янської територіальної профспілкової організації Південної залізниці та Дитячий заклад з денним перебуванням «Ромашка» Чугуївської гімназії №5 відзначені подяками за участь у номінаціях «Позаміський заклад відпочинку і оздоровлення» та «Табір із денним перебуванням».

Заклади, що брали участь у конкурсі, оцінювалися за такими критеріями: створення безпечних умов оздоровлення та відпочинку дітей, якість медичного обслуговування, організація харчування, рівень виховної роботи тощо.

Мета конкурсу - узагальнення та поширення кращого досвіду організації оздоровлення та відпочинку дітей, а також стимулювання інноваційної діяльності, розробки новітніх технологій у сфері оздоровлення та відпочинку.