Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична поставила завдання силовикам області на 2017 рік

Юлія Світлична поставила завдання силовикам області на 2017 рік

31 січня голова ХОДА взяла участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів Харківської області.

На заході силовики підбили підсумки своєї роботи за 2016 рік і визначилися із завданнями на 2017-й. Виступаючи на координаційній нараді, Юлія Світлична позначила правоохоронцям ключові пріоритети їх діяльності у найближчий період.

«Гарантування безпеки та громадського правопорядку - це ті основні завдання, які ставляться Президентом України», - акцентувала Юлія Світлична.

Вона зазначила, що у державі триває процес реформування, і чи не найбільш глибоко він зачіпає правоохоронну та судову системи.

«Особливу увагу зараз вам необхідно приділити якості роботи. Це реально той час, коли ви можете показати свою ефективність, - сказала керівник області. - Забезпечення законності, правопорядку та своєчасна реакція на звернення громадян - це ті постулати, які повинні бути в основі вашої діяльності».

Юлія Світлична підкреслила, що, враховуючи близькість регіону до зони АТО, особливий акцент у своїй роботі Національна поліція та СБУ в Харківській області повинні робити на боротьбі з незаконним переміщенням і зберіганням зброї.

Ще один напрямок роботи правоохоронців, якому приділила особливу увагу керівник області, - це взаємодія з громадськістю.

«Ми структурно переглянемо роботу обласної адміністрації зі зверненнями громадян, - повідомила Юлія Світлична. - Я думаю, що хорошим сигналом для громадськості, який повинен підвищити рівень довіри громадян до органів влади та правоохоронної системи, стане спільна «гаряча лінія» органів прокуратури та обласної державної адміністрації. Вона дасть можливість продемонструвати, що права та свободи громадян захищаються, забезпечити миттєву реакцію на незаконні дії та прояви корупції».

У ході наради керівник ХОДА також відмітила успішну роботу обласної прокуратури у напрямку боротьби з корупцією та рейдерством в земельній сфері.

Більше фото