Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виконання соціальних зобов'язань перед учасниками АТО - принципова позиція обласного керівництва. Михайло Черняк

Виконання соціальних зобов'язань перед учасниками АТО - принципова позиція обласного керівництва. Михайло Черняк

Під керівництвом заступника голови ХОДА відбулося засідання Координаційної ради громадських організацій учасників АТО при облдержадміністрації.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів ХОДА, представники центру зайнятості, Національної поліції, керівники громадських організацій учасників АТО.

«Глава ХОДА Юлія Світлична приділяє особливу увагу питанням, що пов'язані з підтримкою учасників антитерористичної операції та членів їх сімей. Упевнений, що як би добре та продуктивно не працювала влада в регіоні, абсолютно всі питання охопити складно. Тому за вами - ініціатива й активна позиція. Я прошу вас озвучувати всі проблемні питання та питання, для вирішення яких необхідні додаткові зусилля з боку влади. Ми завжди на зв'язку та завжди готові вам допомогти», - звернувся до керівників громадських організацій учасників АТО Михайло Черняк.

Він також зазначив, що запорука успіху та продуктивної роботи ХОДА й громадських організацій - у системному підході до вирішення тих чи інших питань.

У ході наради обговорили питання охорони здоров'я, соціального захисту учасників АТО, працевлаштування, пенсійного забезпечення та інші. Фахівці підбили підсумки роботи за минулий рік. Зокрема, мова йшла про реалізацію обласної Програми соціальної підтримки учасників АТО, роботу Харківського обласного центру допомоги учасникам АТО, заходи, які проводилися в регіоні задля соціальної та професійної адаптації воїнів, питання оздоровлення та психологічної реабілітації. Також у ході наради були позначені плани на майбутнє.