Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

До заступника голови ХОДА мешканці Харківської області зверталися, в основному, з питань правового характеру.

Так, група заявників з Харкова та Харківського району поскаржилася на неправомірну, з їх точки зору, діяльність приватного підприємця. Вони розповіли, що підприємець укладає договори від імені різних будівельних компаній на проведення робіт або закупівлю товарів. Однак, отримавши передоплату, роботу не виконує.

«За деякими епізодами його діяльності відкрито кримінальні провадження, щодо інших випадків у судах розглядаються цивільні позови. Але, за нашими даними, підприємець не припиняє свою роботу. Ми просимо надати правову допомогу, а також допомогти в об'єднанні всіх фактів недоброчесної підприємницької діяльності цього громадянина у загальне провадження», - звернулися до Олександра Скакуна заявники.

Заступник голови ХОДА пообіцяв взяти ситуацію під свій контроль.

«У моїй компетенції скоординувати діяльність правоохоронців. Я обов'язково зверну увагу поліції, що цей громадянин продовжує свою діяльність, і попрошу керівників внести всі неправомірні дії до ЄРДР», - відповів заявникам Олександр Скакун.

Заступник голови облдержадміністрації доручив фахівцям профільних департаментів ХОДА вивчити порушені в ході прийому питання і взяв їх на контроль. Відповіді будуть надіслані громадянам у терміни, що визначені чинним законодавством.