Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична обговорила з організаторами «Вертеп-фесту» перспективи розвитку подієвого туризму в області

Юлія Світлична обговорила з організаторами «Вертеп-фесту» перспективи розвитку подієвого туризму в області

У найближчих спільних планах громадських активістів та керівництва області - організація фестивалю «Пархомівка - світові шедеври».

З учасниками організаційного комітету «Вертеп-фесту» Юлія Світлична зустрілася 24 січня. Активісти подякували керівнику області за сприяння в проведенні фестивалю вертепів та розповіли про нові проекти у сфері культури й туризму, реалізація яких вимагає підтримки ХОДА.

«30 квітня в Краснокутському районі - на території дендропарку та в Пархомівському музеї - в рамках проекту «Перлини Слобожанщини» ми хочемо провести фестиваль «Пархомівка - світові шедеври». У рамках заходу проводитимуться майстер-класи з малювання, літературні читання та виступи музичних колективів у стилі 20-30-х років минулого століття», - розповіла керівник проектів БФ «Харків з тобою» Олена Рофе-Бекетова.

Вона підкреслила, що ідея подібних заходів - у тому, щоб показати українцям і закордонним гостям перлини Харківської області - місця, про які можна дізнатися багато нового та цікавого.

Юлія Світлична подякувала громадським активістам за роботу, яка була проведена ХОДА спільно з оргкомітетом «Вертеп-фесту-2017».

«Мені приємно підбити підсумки нашої великої роботи. У заході брали участь понад 50 творчих колективів із 18 регіонів України. Цей проект додав свій культурний і соціальний внесок у розвиток регіону. Фестиваль пройшов на високому організаційному рівні - сподіваюся, що проект стане щорічним», - сказала Юлія Світлична.

Також керівник області зазначила, що ХОДА готова до співпраці з усіма громадськими та волонтерськими організаціями, які прагнуть розвивати культурний і туристичний потенціал регіону.

«Ваші ідеї - впроваджувати в області подієвий туризм, проводити яскраві заходи - повинні принести успіх, і ми готові надати організаційну підтримку таким ініціативам. Ми повинні популяризувати Харківську область і робимо все, щоб показати, що наш регіон - мирна територія, де можна успішно вести бізнес і впроваджувати культурні заходи», - зазначила Юлія Світлична.

Більше фото