Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівництво «Стіни» в регіоні відновлять навесні

Будівництво «Стіни» в регіоні відновлять навесні

Голова Харківської ОДА провела розмову з Головою Державної прикордонної служби України щодо реалізації проекту «Європейський вал» на кордоні Харківської області з Росією.

Відповідне будівництво зараз дійсно призупинено у зв'язку з погодними умовами та відсутністю на цей час фінансування. Але у державному бюджеті на 2017 рік закладені 200 млн грн на продовження будівництва.

У разі надходження відповідних асигнувань на рахунки Державної прикордонної служби планується відновити будівництво. Орієнтовний термін відновлення будівництва - квітень-травень 2017 року.

Також голова прикордонної служби Віктор Назаренко наголосив, що усі раніше побудовані споруди на кордоні з Росією підтримуються у належному стані.

Зі свого боку, Юлія Світлична заявила, що готова надавати всіляку допомогу з продовження будівництва інженерних споруд на кордоні з Росією. Голова ОДА наголосила, що питання національної безпеки України є пріоритетом у діяльності всіх органів державної влади як національного, так і регіонального рівня.