Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Анатолій Бабічев провів особистий прийом громадян

Мешканці Харківщини, які прийшли на прийом 17 січня, зверталися до заступника голови - керівника апарату ХОДА за допомогою у вирішенні різних питань соціальної спрямованості.

Так, двоє пенсіонерів, які створили творчий дует, звернулися за роз’ясненням щодо можливості офіційного оформлення їх колективу.

«Ми - пенсіонери, але працюємо та ще й організували творчий колектив і хочемо виступати з концертами. Підкажіть, як ми можемо зареєструвати таке приватне підприємство, щоб ми могли офіційно проводити виступи й концерти», - запитали відвідувачі.

Анатолій Бабічев відзначив прагнення ентузіастів та доручив Управлінню культури і туризму ХОДА розібратися у питанні.

«Ми надамо вам відповідь, у якій детально, поетапно роз’яснено всі необхідні кроки з реєстрації вашого творчого колективу», - запевнив заступник керівника області.

Також у ході прийому до Анатолія Бабічева звернувся харківський вчений із проханням до ХОДА підтримати його в питанні присвоєння звання заслуженого працівника ветеринарної медицини.

Анатолій Бабічев доручив фахівцям профільних департаментів ХОДА вивчити порушені питання та взяв їх на контроль. Відповіді будуть спрямовані громадянам у терміни, що визначені чинним законодавством.

Більше фото