Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична провела зустріч з Послом Німеччини в Україні Ернстом Райхелем

Юлія Світлична провела зустріч з Послом Німеччини в Україні Ернстом Райхелем

Голова ХОДА обговорила з послом, який вперше відвідав регіон, можливі напрямки подальшої співпраці між Харківською областю і Німеччиною.

Презентуючи потенціал області, Юлія Світлична зазначила, що Харківщина займає провідні позиції серед регіонів України за темпами розвитку.

«За приростом іноземних інвестицій Харківська область посідає друге місце в Україні - після міста Київ. Такі показники говорять про довіру інвесторів. Це результат того, що обласне керівництво сприяє прозорому і безпечному веденню бізнеса в регіоні», - звернула увагу керівник обласної адміністрації.

Ернст Райхель зазначив, що економіка Харківської області розвивається в правильному напрямку, і висловив зацікавленість в налагодженні більш тісних бізнес-зв'язків, зокрема, через недавно створену Німецько-українську торгово-промислову палату.

Юлія Світлична звернула увагу посла на аграрний потенціал області, запропонувавши німецьким інвесторам брати участь в будівництві переробних підприємств в регіоні.

«Ми, зі свого боку, даємо гарантію: на території регіону будуть забезпечені прозорі і законні умови ведення бізнесу і повна безпека», - підкреслила Юлія Світлична.

Також під час зустрічі обговорили реалізацію реформ в області.

Більше фото