Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У лозівській спортивній школі відремонтують басейн

У лозівській спортивній школі відремонтують басейн

Хід робіт проінспектував заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко в рамках робочої поїздки до Лозівського району.

«Ще два роки тому в ДЮСШ «Юність» обвалювалися фасади і покрівля. Але нам вдалося врятувати будівлю. Два роки тому ми і не замислювалися над тим, що ми почнемо робити басейн, який став непридатним і не працював більше 4 років. Сьогодні тут активно ведуться ремонтні роботи», - зазначив Євгеній Шахненко.

На ремонт будівлі школи спрямували 12 млн грн - з державного, обласного та місцевого бюджету міста Лозова. Вже завершено капітальний ремонт душових та туалетних кімнат, вестибюля. Також планується доробити чашу басейну, привести до ладу стіни, трибуни, систему вентиляції. Крім того, необхідно утеплити фасад і відремонтувати сходи.

«Загальні будівельні роботи в басейні будуть виконані до кінця року. Для його запуску необхідно закупити сучасне обладнання. Тому на початку наступного року разом з міською владою будемо відшукувати на це додаткові кошти, щоб басейн запрацював вже влітку», - повідомив Євгеній Шахненко.

За словами міського голови Лозової Сергія Зеленського, для завершення проекту в майбутньому році необхідно виділити додаткове фінансування в розмірі 12 млн грн.

«Ми доробимо цей басейн. У ньому можна буде проводити міжнародні змагання, оскільки він відповідатиме всім європейським нормам», - сказав Сергій Зеленський.