Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Заступника голови ХОДА просили допомогти у вирішенні земельних питань.

2 листопада під час особистого прийому громадян до Марка Беккера звернулися жителі села Цупівка Дергачівського району. Громадяни з ініціативної групи розповіли, що з весни цього року вони не можуть користуватися коротким і зручним шляхом, що веде до перону залізничної станції.

«Цією доріжкою, відсипаною гравієм, ходили на станцію люди з трьох вулиць села, тепер же всім їм потрібно обходити два кілометри. Зараз осінь і бруд, тому проходити цю відстань літнім людям дуже важко. Спочатку навесні доріжку переорали, а потім прохід і зовсім «заварили», - поділилися проблемою місцеві жителі. - Ми навіть не знаємо, чия це земля, чи належить до села, і на якій підставі власники земельних ділянок так поводяться з нами».

Жителі Цупівки також розповіли, що неодноразово зверталися до місцевої влади і до районних депутатів, але проблема не вирішена. Доки представник інспекції ДАБК не надав ініціативній групі відповідь щодо законності будівель на цих ділянках.

Марк Беккер пообіцяв громадянам розібратися в питанні і вплинути на ситуацію.

«Для початку ми повинні отримати відповідь від голови Прудянської селищної ради. Згідно із законом, ми не маємо прямого повноваження втручатися в дії керівника місцевого органу самоврядування, але, розуміючи суспільну значимість питання, ми вивчимо документи і надамо вам кваліфіковану відповідь. Постараємося вам допомогти», - сказав заявникам Марк Беккер.

Також під час прийому мешканці Дергачівського району порушували питання оформлення документів на землю.

Громадяни, які звернулися на прийом до Марка Беккера, в разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів ХОДА. Питання, які потребують поглибленого вивчення, заступник голови області взяв під особистий контроль.

Більше фото