Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили вплинути на дії забудовника

Євгенія Шахненка просили вплинути на дії забудовника

21 жовтня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Одне з питань, з яким звернулися мешканці області до Євгенія Шахненка, стосувалося затримки проведення планових робіт із будівництва довгобуду за адресою: проспект Перемоги, 61а в Харкові.

Представники ініціативної групи інвесторів розповіли, що роботи на об'єкті знову припинені: не проводиться скління, установка дверей, штукатурні роботи і т.д. Заявники попросили Євгенія Шахненка вплинути на забудовника та посприяти в отриманні інформації про проведення експертизи проекту.

«Я особисто перевірю, як дотримується графік робіт, - запевнив Євгеній Шахненко. - Наступного тижня знову організуємо виїзний штаб, де фахівці розглянуть всі ваші питання».

Також на прийом до заступника голови ХОДА зі скаргою на незаконні, на його думку, дії сусіда, звернувся житель селища Покотилівка. Пенсіонер розповів, що сусід «захопив» частину вулиці, а також спорудив незаконну будівлю. На незаконну прибудову до квартири також скаржилася й жителька міста Харкова.

Євгеній Шахненко доручив розібратися в ситуаціях представникам Департаменту містобудування та архітектури ХОДА.

Громадяни, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА, за потребою, отримали консультації керівників профільних департаментів облдержадміністрації. Питання, які потребують детального вивчення, Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.