Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині провели тренінг з Е-декларування

На Харківщині провели тренінг з Е-декларування

У заході, що був організований 20 жовтня Національним агентством з питань запобігання корупції за підтримки ХОДА, взяли участь біля 200 осіб.

Серед тих, хто був присутнім на тренінгу, - представники апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації, РДА, судів, прокуратури, міської та обласної ради, ДФС. Переважна більшість учасників – спеціалісти з роботи з персоналом та представники відділів, що відповідальні за боротьбу з корупцією.

Усім учасникам тренінгу спеціалісти НАЗК наочно продемонстрували, як заповнювати електронні декларацій та відповіли на актуальні питання, що виникають під час цього процесу.

За даними НАЗК, станом на 10:00 19 жовтня 2016 року до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, подано 11 664 щорічних декларації за 2015 рік.

Зокрема, 8 882 - щорічні декларації посадовців державної служби та органів місцевого самоврядування, 1 182 декларації перед звільненням. Крім цього, 347 повідомлень стосуються змін в майновому стані суб’єкта декларування, 128 декларацій після звільнення та 127 декларацій кандидата на посаду.

В агентстві нагадують, що останнім днем подання електронних декларацій за 2015 рік для суб’єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, є 30 жовтня 2016 року.