Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк нагородив кращих спортсменів області

Михайло Черняк нагородив кращих спортсменів області

7 жовтня в ХОДА урочисто привітали переможців і призерів чемпіонів світу та Європи.

Відкриваючи церемонію нагородження, заступник голови ХОДА Михайло Черняк передав харківським спортсменам вітання керівника області Юлії Світличної.

«Я щиро вдячний вам за вашу працю, за те, що ви прославляєте наш регіон і державу. Ми цінуємо, що саме завдяки вам доволі часто за межами України лунає наш гімн та піднімається наш прапор, - зазначив Михайло Черняк. - Керівництво ХОДА переймається проблемами усіх видів спорту. Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку, і все, що можливо, все, що залежить від нас, зробимо у повному обсязі».

Відповідно до розпорядження голови обласної адміністрації «Про встановлення винагород спортсменам області - чемпіонам та призерам зимових і літніх Олімпійських, зимових і літніх Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, переможцям спортивних змагань міжнародного рівня та їх тренерам», грошові винагороди отримали 64 спортсмена та тренера

Від імені спортсменів та тренерів Харківської області тренер збірної команди регіону з козацького двобою Олександр Плохіх висловив подяку керівництву ХОДА за всебічну підтримку та допомогу.

«Ваша увага до розвитку фізичної культури і спорту у регіоні, сподіваюсь, для багатьох спортсменів стане стимулом для нових перемог та ще більш напруженої роботи задля того, щоб прославити Харківщину як  кращий спортивний регіон України», - наголосив Олександр Плохіх.

Михайло Черняк відзначив, що саме на Харківщині є велика кількість талановитих спортсменів у різних дисциплінах, і це надзвичайно приємний факт. Окрему вдячність заступник голови ХОДА виказав тренерам.

«Розвиток спорту в нашому регіоні, як відомо, - один з пріоритетних напрямків роботи керівництва області. Наші спортсмени повинні відчувати підтримку, незалежно від виду спорту. Вони повинні знати, що про них пам’ятають, і для них робиться все можливе», - зазначив Михайло Черняк.

Більше фото