Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переможці Школи лідерства голови ХОДА проводять в районах області безкоштовні спортивні тренування

Переможці Школи лідерства голови ХОДА проводять в районах області безкоштовні спортивні тренування

Соціальний спортивний проект «Здорова нація - майбутнє України» реалізується в 10 районах Харківщини.

Протягом трьох місяців безкоштовні фізичні тренування під відкритим небом проходили в Дергачах, Лозовій, Ізюмі та Люботині. Загалом учасники Школи лідерства встигли провести 32 тренування, які відвідало більше 800 осіб.

«Це кардіотренування, які допоможуть скинути зайву вагу, укріпити серцево-судинну та дихальну системи, розвинути витривалість. Для того, щоб почати тренуватись, спеціальна підготовка не потрібна, усі вправи базуються на простих рухах і підійдуть для людей усіх рівнів підготовки. Саме тому на тренування запрошуються усі бажаючі», - розповіли організатори проекту.

Найближчим часом плануються тренування у Барвінковому, Зачепилівці, Золочеві, Південному, Боровій, Вовчанську, Богодухові, Валках, селищах Ватутіне та Есхар.

Проект «Здорова нація - майбутнє України», ініційований учасниками Школи лідерства голови ХОДА, проходить в рамках проекту ВООЗ «Профілактика неінфекційних захворювань» за підтримки Департаменту охорони здоров'я ХОДА, Харківського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» та Всеукраїнського студентського братства «Еліта нації».