Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Бузок» запрошує на виставку живопису

«Бузок» запрошує на виставку живопису

16 вересня о 17:00 в інформаційно-виставковому центрі відбудеться відкриття експозицій Вікторії Бондаревої і Юрія Неровні.

Вікторія Бондарєва народилася в передмісті Харкова, в селищі Пісочин, де живе і зараз. З раннього дитинства цікавилася мистецтвом, закінчила художню школу, потім - Харківську державну академію дизайну і мистецтв. 

Вікторія - художник-дизайнер, педагог.

«Сьогодні Вікторія продовжує розвиватися як художник, працює в техніці олійного живопису, акварелі, - розповідають організатори. - Художниця вважає, що світ без живопису був би бідний і убогий, що саме живопис дарує відчуття прекрасного, світлі і правильні емоції, культивує у нас Людину».

На виставці можна буде ознайомитися з акварельними та олійними роботами художниці, виконані в різні часові періоди творчості. 

У великій залі галереї свої роботи експонуватиме ще один харківський художник – Юрій Нерівня. Він закінчив Харківський художньо-промисловий інститут за спеціальністю «художнє конструювання», де навчався у таких майстрів, як Рагулін, Ельков, Шапошников, Константинопольський, Варец, Бесєдін, Вяткін, Сизиков. 

Юрій - учасник обласних, всеукраїнських та всесоюзних виставок з 1980 року.