Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Президент України вручив державні нагороди 44-м військовослужбовцям

Президент України вручив державні нагороди 44-м військовослужбовцям

Нагородження пройшло на загальновійськовому полігоні 92-ї окремої механізованої бригади в селищі Башкирівка Чугуївського району.

23 серпня тут відбулися тактичні навчання з елементами бойової стрільби. У їх ході військові випробували нову техніку, сертифікати на яку їм вручив Президент України Петро Порошенко.

У ході навчань військовослужбовці аеромобільних, механізованих та танкових підрозділів виконали вправи з вогневої підготовки із залученням нових танків Т-64БВ, зенітних самохідних установок ЗСУ 23-4 «Шилка», бронетранспортерів БТР-3ДА та БТР-80, а також бойових машин піхоти БМП-2.

Глава держави відзначив високу професійність екіпажів, що брали участь у навчаннях. «Навчання сьогодні проходили на новій техніці, яку щойно отримали Збройні сили України. Хочу відзначити, що наші військові продемонстрували найвищий рівень володіння сучасною технікою», - наголосив Петро Порошенко. Він також підкреслив, що всі екіпажі мають досвід участі в антитерористичній операції на сході України.

По завершенню тактичних навчань Президент України нагородив державними нагородами 44 військовослужбовців Збройних сил України та інших військових формувань.

Більше фото