Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Мистецтво Слобожанщини» запрошує на творчу зустріч з Альоною Кічкіною

«Мистецтво Слобожанщини» запрошує на творчу зустріч з Альоною Кічкіною

На зустрічі з харків'янами художниця розповість про китайський живопис Гохуа і продемонструє майстер-шоу цього традиційного народного мистецтва.

«Відвідавши творчу зустріч з авторкою персональної виставки народного мистецтва «Мальовничо!» Альоною Кічкіною, ви зможете зануритися в творче життя авторки виставки і познайомитися з її роботами, дізнатися про творчі плани і задати питання», - розповідають організатори.

Захід відбудеться 11 серпня о 17:00 у галереї «Мистецтво Слобожанщини».

Довідка. Альона Кічкіна закінчила Міжнародний слов'янський університет за спеціальністю «Міжнародні відносини»; Харківський педагогічний університет ім. С. Сковороди (факультет «Художньо-графічний»), вивчала китайський живопис в Тяньдзинському технологічному університеті (м .Тяндзинь, Китай). Альона - постійний учасник обласних та всеукраїнських виставок, з 2011 року займається декоративно-прикладним мистецтвом, Петриківським розписом, Жостівським розписом, китайським живописом Гохуа.

З 2012 року бере участь в художніх виставках.

У 2013-2014 рр. експонувала свої роботи в Польщі: містах Люблін (у рамках Ягеллонського ярмарку) і Щецін (на запрошення української діаспори).

У 2013 році - учасниця Всеукраїнської виставки народного мистецтва «Кращий твір року».

У 2014 році брала участь у виставці «Петриківка - душа України».

У 2015 році - виставка «З Петриківкою в серці».

У липні 2015 року відбулася персональна виставка у Мюнхені в культурному центрі «Gorod» і в консульстві України в Мюнхені.

У грудні 2015 року брала участь у виставці баварських художників «KulturpavillonMunchen».

Проводить майстер-класи та лекції з мистецтвознавства.