Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни перемогли на міжнародному турнірі з футзалу

Харків’яни перемогли на міжнародному турнірі з футзалу

З 22 по 24 липня в Одесі відбувся міжнародний турнір з футзалу на призи Заслуженого тренера України Валерія Водяна, переможцем якого став харківський МФК «Локомотив».

Участь в турнірі брали клуби з України та Молдови. На груповому етапі харківський «Локомотив» не програв жодного матчу, здобувши три перемоги та одну зустріч зігравши унічию з діючим чемпіоном України.

Одеські клуби «ПСВ» та «МКВ» харків’яни перемогли з рахунками 7:0 та 2:1, молдавський клуб «ІРА» здолали з рахунком 4:1 та з рахунком 1:1 зіграли проти івано-франківського «Урагану».

Посівши перше місце в групі, «Локомотив» вийшов у фінал, де зустрівся з минулорічними переможцями цього турніру – командою «Титан-Зоря» з Покровського, Дніпропетровської області. Фінальний поєдинок проходив під контролем харків’ян, які «в суху» розгромили суперника - 5:0. Двічі у фіналі відзначився Богдан Свиридов, та по одному м’ячу забили Артем Рось і Дмитро Сорокін. Ще один м’яч гравці «Титану» забили у власні ворота.

За підсумками турніру визначили кращих гравців, серед них були і представники харківського «Локомотиву». Дмитро Литвиненко став кращим воротарем, а Богдан Свиридов був визнаний кращим нападником турніру та кращим гравцем фіналу, повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА.