Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На прийомі Юлії Світличної жителі області просили допомогти в реалізації освітніх проектів

На прийомі Юлії Світличної жителі області просили допомогти в реалізації освітніх проектів

26 липня відбувся особистий прийом першого заступника голови ХОДА.

Більшість порушених питань стосувалися сфер економіки, освіти і науки.

Так, на прийом громадян звернувся харків'янин, який попросив підтримки в налагодженні економічних зв'язків між Харковом і французьким Ліллем. Відвідувач також відзначив успіхи, досягнуті регіоном в області міжнародних відносин.

В ході прийому представники профільних департаментів пояснили, що Харківська облдержадміністрація готова брати участь у розвитку співробітництва та встановлення контактів між зацікавленими сторонами, якщо таке співробітництво спрямоване на розвиток регіону і здійснюється в рамках чинного законодавства.

Ще одна заявниця звернулася на прийом з проханням посприяти в реалізації освітнього проекту. Вона зазначила, що проект допоможе підліткам і дітям, в тому числі і з обмеженими можливостями, визначити свої цілі і реалізувати себе в суспільстві.

«Проект дозволить дітям не просто пасивно приймати допомогу від держави, а реалізовувати свій власний потенціал - досягати успіхів в житті. Харківщина може стати першою в розвитку такого напрямку», - розповіла керівник проекту.

В ході прийому заявницю запевнили, що подібна ініціатива може бути реалізована на Харківщині. Профільні фахівці відзначили, що вивчать питання, яким чином можливо допомогти в організації майстер-класів та тренінгів для дітей.

Всі питання, які вимагають більш поглибленого вивчення, перший заступник голови ХОДА взяла під особистий контроль.