Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Валківському районі відремонтували дитячий садок

У Валківському районі відремонтували дитячий садок

Результат роботи проінспектувала перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

У дошкільному закладі замінили 176 вікон, 18 дверей, реконструювали систему теплопостачання, було придбано два твердопаливні котли, проведений капітальний ремонт покрівлі. Також вдалося оновити ігрові зони дитячого садку та закупити нові меблі. На ці цілі спрямували більше 2 млн грн.

«Хочеться висловити слова подяки голові ХОДА Ігорю Райніну, його першому заступнику Юлії Світличній, голові Валківської райдержадміністрації Віктору Войтенку за розуміння, підтримку і розвиток дошкілля на Валківщині», - зазначила завідувач дитячим садком «Веселка» Ірина Бородіна.

Вона також розповіла, що наразі є нагальна потреба в утепленні будівлі дошкільного закладу. На це потрібно близько 1 млн 800 тис. грн, але коштів наразі не вистачає.
Юлія Світлична зазначила, що цей об’єкт може бути внесений до Стратегії розвитку Харківської області.

«Ми знаємо, що є потреби в частині утеплення будівлі цього дошкільного закладу. Ви вже берете участь в мініпроектах, і потрібно буде на наступний рік теж подавати документи. У вас вже є позитивний досвід, ви знаєте, як це робити, і можете випередити своїх конкурентів, - зазначила Юлія Світлична. - Ми зробимо все можливе, щоб ваш об'єкт був включений до Стратегії розвитку Харківської області з можливістю претендувати на виділення коштів з державного бюджету на утеплення цієї будівлі. Перший крок, який необхідно зробити, - це підготувати всі необхідні документи».