Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала найкращих платників податків Харківщини

Юлія Світлична привітала найкращих платників податків Харківщини

Перший заступник голови ХОДА взяла участь в урочистій церемонії нагородження переможців регіонального туру рейтингу «Сумлінні платники податків України-2015».

Від імені голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна вона привітала представників харківських підприємств, які стали кращими платниками податків за підсумками року, з перемогою та побажала нових професійних звершень.

«Ваша сумлінність, відповідальність, державницька позиція, а також консолідація роботи трудових колективів, надала змогу вперше за історію Харківської області виконати бюджети усіх рівнів за 2015 рік. Також наш регіон посідає лідируючу позицію у рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів України. Вважаю, що це вагомий внесок усіх тих, хто щоденною працею доводить патріотизм та любов до своєї держави, - звернулася до переможців рейтингу Юлія Світлична. - Завдяки сплаті податків та наповненню бюджетів вдається спрямовувати кошти на розвиток охорони здоров'я, соціальної та наукової сфери, а також відновити ті програми, які конче потрібні Харківщині. На сьогодні ми реалізуємо масштабні соціальні проекти щодо будування мостів і ремонту доріг, відновлюємо інфраструктуру та створюємо умови для розвитку Харківщини».

У ході урочистої церемонії переможцям регіонального туру рейтингу були вручені дипломи від Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України».

Як пояснили організатори заходу, регіональний - це перший етап рейтингу. Другий – загальнонаціональний - проходитиме в Києві. Рейтинг проводиться з 2011 року. Експерти визначають переможців у 12 номінаціях (сільське господарство, виробництво, наука, культура та інші). Головна мета  – підвищити авторитет сумлінних платників податків в бізнесі, суспільстві і державі.

«Всім свідомим платникам податків ми завжди раді допомогти. Якщо у вас виникають ускладнення або запитання, ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку, - підкреслила Юлія Світлична. - В Харківській області багато підприємств, які є лідерами на міжнародній арені. Це дає впевненість у тому, що Харківщина своїм науковим і людським потенціалом може завойовувати найвищі позиції і може розвиватися».

Перший заступник голови ХОДА нагадала, що для харківських підприємців відкриті нові можливості для розвитку міжнародного співробітництва, зокрема, через Офіс Харківської області у Вашингтоні і представництво нашого регіону в Китаї.

Більше фото