Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Лучники Харківщини завоювали медалі у Львові

Лучники Харківщини завоювали медалі у Львові

З 21 по 24 червня відбувся відкритий Всеукраїнський турнір зі стрільби з лука «Кубок пам’яті Заслуженого тренера України Богдана Кокота».

На змаганнях лучники Харківщини здобули дві бронзові нагороди в командних змаганнях.

Участь у турнірі приймали 154 спортсмена з 9 областей України, а також гості з Польщі та Азербайджану.

У ході змагань представники Харківщини Максим Колесник та Дар’я Павліченко завоювали бронзу в змаганнях змішаних команд. На шляху до нагород харків’яни здолали суперників з команд «Київ-1», «Львівська область-1», але у півфіналі поступилися 0:5 лучникам з другої команди Львівської області Юрію Головку та Соломії Трапезниковій, які в підсумку стали переможцями турніру, здолавши у фіналі команду з Польщі.

У свою чергу, Максим та Дар’я в поєдинку за третє місце з рахунком 5:3 перемогли своїх земляків Михайла Бойка та Катерину Мазорчук з команди «Харківська область-2».

Ще одну бронзу лучники області здобули в командних змаганнях серед жінок. Дар’я Павліченко, Анастасія Волобуєва та Анастасія Маркова в бронзовому фіналі були влучнішими за команду «Львівська область-2». Перемогу в цьому виді здобула перша команда Львівської області, яка у фіналі здолала суперниць із Польщі.