Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Васищевому відкрили міст через річку Уди, який з'єднує Харківський і Зміївський райони

У Васищевому відкрили міст через річку Уди, який з'єднує Харківський і Зміївський райони

У відкритті мосту, що відбулося 29 червня, взяв участь голова ХОДА Ігор Райнін.

Новий міст довжиною понад 63 м і шириною 5,5 м з'єднує дві частини селища Васищеве, а також найближчі населені пункти Харківського та Зміївського районів, що мають тісні соціальні та історичні зв'язки. Старий міст прийшов в повну непридатність у 2012 році. Для того щоб дістатися з однієї частини Васищевого в іншу, доводилося долати відстань понад 30 км.

Вітаючи жителів Харківського району з відкриттям мосту, Ігор Райнін подякував їм за участь в житті громади та прагнення спільними зусиллями вирішувати соціальні питання.

«У минулому році до мене звернулися жителі Харківського району з проханням закінчити реконструкцію мосту, технічний стан якого багато років не дозволяв забезпечити безпечний проїзд. В останні кілька років міст взагалі був закритий. До кожного прохання жителів Харківської області ми ставимося уважно і кожному хочемо допомогти. Розглянувши звернення, ми зрозуміли, що цей об'єкт - дійсно першочергової ваги, тому було поставлено завдання: закінчити будівництво в найкоротші терміни, - розповів керівник області. - У першу чергу хочу подякувати місцевим жителям за активну позицію, за те, що вони чітко і правильно вказали владі на цей об'єкт. Тепер близько 10 тисяч осіб будуть постійно користуватися цим мостом».

В ході урочистостей Ігор Райнін нагородив будівелькинів, які проводили реконструкцію мосту, поченими відзнаками - годинниками ХОДА.

Голова облдержадміністрації повідомив, що в цьому році в Харківській області будуть також проведені ремонти і реконструкції близько 60 об'єктів ЖКГ та 50 об'єктів соціально-гуманітарної сфери.

«В минулому році ми розморозили всі довгобуди в області. В цьому році ми виходимо на стадію завершення робіт. Це школи, лікарні, фізкультурно-оздоровчі комплекси - соціально важливі об'єкти вводитимуться в усіх районах області, без винятку. Дуже важливо, щоб розвиток регіону було комплексним», - підкреслив голова ХОДА.

Вітаючи місцеву громаду з важливою подією, голова Харківської РДА Юрій Раїна також наголосив на необхідності комплексного підходу до розвитку соціальної сфери.

«Голова ХОДА Ігор Райнін дуже чітко розставляє пріоритети перед керівниками районів, визначаючи найактуальніші та суспільно важливі напрямки роботи. Упевнений, що з таким підходом ми відкриємо ще багато нових об'єктів», - зазначив Юрій Раїна.

Більше фото