Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХНАТОБі відбувся святковий концерт до 20-ї річниці з дня прийняття Конституції України

У ХНАТОБі відбувся святковий концерт до 20-ї річниці з дня прийняття Конституції України

У заході взяв участь заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

Він від імені голови ХОДА Ігоря Райніна привітав гостей заходу з державним святом.

«Ми сьогодні святкуємо 20-ту річницю з дня прийняття Основного Закону України. Конституція є фундаментом,  базою всього законодавчого поля нашої держави,- сказав Михайло Черняк, відкриваючи урочистий захід. - Ми сьогодні прагнемо змін у державі. Останні роки нам чітко дають зрозуміти, що нашим людям потрібно, щоб Україна  була розвинутою європейською державою. Я впевнений, що зміни, в тому числі й до Основного Закону, які  ініційовані гарантом Конституції Президентом України, дозволять  принцип верховенства права в нашій державі зробити не лише  лозунгом, а дійсно робочим інструментом. Я впевнений, що так і буде».

Михайло Черняк також виразив впевненість у тому, що Конституція України має відповідати вимогам суспільства і духу часу.

«У нас генетично закладено бути кращими у цьому полі. Першою конституцією в Європі була саме Українська конституція Пилипа Орлика. Маючи такий історичний потенціал ми напевно впораємося з цим завданням», - сказав заступник керівника області.

У ході урочистого концерту для гостей свята виступили творчі колективи Харківщини.

Нагадаємо, 28 червня до Дня Конституції України на Харківщині відбулася урочиста церемонія  покладання квітів до пам'ятника Незалежності.

Більше фото