Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні медичні працівники!

Шановні медичні працівники!

Вітаю вас із професійним святом!

Ваша професія - одна з найважливіших, складних і відповідальних. Рятувати життя та здоров'я людей - це справжнє покликання, яке вимагає повної самовіддачі, душевних сил, істинного гуманізму та готовності працювати 24 години на добу.

Розвиток сфери охорони здоров'я є одним із пріоритетів керівництва Харківської області. У 2015 році ми суттєво збільшили обсяги фінансування, що виділяється цій сфері з обласного бюджету. В результаті змогли закупити значну кількість нового обладнання, якого гостро потребували як медустанови обласного рівня, так і районні лікарні. Також ми оновили парк автомобілів «швидкої допомоги», закупивши 22 автомобілі та найсучасніше обладнання для них. У 2016 році тенденція збережеться. Ми продовжимо ремонти в закладах охорони здоров'я, будемо закуповувати обладнання і придбаємо більше десятка «швидких». Цього року заклади охорони здоров'я отримають велику кількість гуманітарних вантажів - необхідного обладнання та витратних матеріалів.

Шановні медики, у ваше свято дозвольте побажати вам професійних успіхів, щастя, добра, здоров'я і мирного неба над головою. Дякую Вам за вашу працю!

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін