Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Учасник АТО попросив Євгенія Шахненка допомогти у вирішенні питання виділення земельної ділянки

Учасник АТО попросив Євгенія Шахненка допомогти у вирішенні питання виділення земельної ділянки

17 червня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Мешканці Харківської області зверталися до Євгенія Шахненка за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем. Так, житель міста Харкова поскаржився на проблеми, які у нього виникли зі встановленням приладу обліку газопостачання. За словами пенсіонера, газовики не встановлюють лічильник без оформлення відповідного проекту, який, на думку заявника, в даному випадку не передбачений законом.

Ще один харків'янин поскаржився на те, що вже тривалий час міські служби ЖКГ не можуть допомогти йому з ремонтом покрівлі багатоквартирного будинку в Шевченківському районі міста. За його інформацією, в планах міських служб ремонт наступного року також не передбачений. Євгеній Шахненко доручив розібратися в цих питаннях фахівцям профільних департаментів ХОДА.

Також на прийом до заступника керівника області звернувся учасник АТО з міста Мерефа. За словами заявника, сьогодні в місті хочуть отримати земельні ділянки для будівництва житла близько 40 учасників АТО, але місцева влада не знаходять вільних ділянок.

«Ділянки, які пропонували деяким військовослужбовцям, не придатні для будівництва. Це сильно заболочені місця, де не допоможе навіть «відсипання», - розповів про проблему учасник АТО. - Ми просимо, щоб у мерії Мерефи відповідально поставилися до наших звернень і, перш ніж вносити ділянки до детального плану, спочатку показували їх нам».

Євгеній Шахнеко нагадав, що незабаром у місті Мерефа відбудеться об'єднання громад, і зазначив, що учасникам АТО варто враховувати особливості цього процесу.

«Після прийняття рішення щодо об'єднання громад земельна картина зміниться, також буде розроблений генеральний план міста. Тому певен, що ваші вимоги будуть повністю задоволені, й учасники АТО отримають ділянки в місті в придатних для будівництва місцях», - зазначив Євгеній Шахненко.

За словами директора Департаменту містобудування та архітектури ХОДА, головного архітектора області Михайла Рабіновича, відповідна спільна робота з представниками міста буде проведена найближчим часом.

Усі громадяни, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА, за потребою, отримали консультації керівників профільних департаментів облдержадміністрації. Питання, які потребують детального вивчення, Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.

Більше фото