Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпочався офіційний візит делегації Харківщини до Китаю

Розпочався офіційний візит делегації Харківщини до Китаю

У Китайській народній республіці представники Харківської області на чолі з першим заступником голови ХОДА Юлією Світличною перебуватимуть протягом тижня.

До складу делегації увійшли представники керівництва облдержадміністрації та облради, науковці Харківського національного університету радіоелектроніки та Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», а також представники бізнесу та Китайсько-українського центру економічного і культурного співробітництва.

Делегація Харківської області візьме участь у роботі 27-ї  Харбінської міжнародної торгово-економічної виставки та в Міжнародній конференції міст-побратимів.

Під час візиту до КНР планується підписання Угоди між Харківською обласною державною адміністрацією та Народним урядом провінції Хейлунцзян.

Також керівник делегації Юлія Світлична 17 червня виступить із доповіддю на Першій китайсько-українській конференції з економічного та науково-технічного співробітництва «День України».

«Ми неодноразово підкреслювали, що бачимо значні перспективи для економіки Харківщини в розширенні співробітництва з Китаєм, - наголосила перший заступник голови ХОДА. - Це вже другий візит нашої делегації до КНР цього року. І вже двічі 2016 року нашу область відвідували делегації з Піднебесної. Наразі ми закладаємо підґрунтя для подальшої роботи харківського бізнесу та промислових підприємств із китайськими партнерами. Надалі все залежатиме від самих керівників підприємств, їхньої ініціативи та готовності виходити зі своїми пропозиціями на один із найбільших ринків світу».