Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Талановитих дітей Харківщини відзначили стипендіями «Надія Слобожанщини»

Талановитих дітей Харківщини відзначили стипендіями «Надія Слобожанщини»

В урочистій церемонії вручення стипендій учням шкіл естетичного виховання взяв участь заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

Від імені голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна він привітав маленьких мешканців регіону з їх досягненнями та святом Дня захисту дітей.

«Я вітаю вас з тим, що ви стали стипендіатами «Надії Слобожанщини». Ви заслуговуєте на ті нагороди, які сьогодні отримали. Ми вами пишаємося, адже сьогодні тут присутні кращі з кращих - діти, які змогли себе проявити протягом року. Вітаю вас з вашими успіхами. Велика подяка і вашим викладачам, які віддають вам свою душу, - зазначив Михайло Черняк. - Ви – майбутнє нашого регіону та нашої держави. Які б скрутні часи не переживала Україна, я впевнений, що завдяки вам нам сьогодні все вдасться.  Все, що ми робимо сьогодні, ми робимо для вас. Щастя, добра вам і найголовніше - мирного неба над головою. Ми все для цього зробимо». 

Дипломи стипендіатів «Надії Слобожанщини» 2016 року отримали 30 учнів шкіл естетичного виховання віком від 7 до 17 років з Харкова, Лозової, Люботина, Чугуєва, Харківського, Богодухівського та Лозівського районів. Всі вони – переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів, оглядів та фестивалів.  

У ході урочистого прийому гостей свята також очікував творчий подарунок: невеликий концерт від талановитих дітей Харківщини. 

Список стипендіатів - тут.

Більше фото