Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я й надалі докладатиму зусиль для захисту свободи слова і розвитку незалежних ЗМІ. Президент

Я й надалі докладатиму зусиль для захисту свободи слова і розвитку незалежних ЗМІ. Президент

Вітання Петра Порошенка до Дня журналіста.

Шановні друзі!

Щиро вітаю з професійним святом – Днем журналіста – усіх, хто присвятив себе донесенню правди, пошуку справедливості та поверненню надії.

В умовах розв'язаної Росією агресії на Донбасі та в Криму інформаційний фронт є такою ж передовою, як і лінія оборони держави у районі військового конфлікту. Потужні інформаційні атаки північного сусіда спонукають вас бути ще більш відповідальними, ретельними та неупередженими.

Особливу вдячність сьогодні хочеться висловити тим безстрашним журналістам, чиї репортажі з «гарячих точок» Донбасу, де й досі свистять кулі і розриваються снаряди, розвінчують легенди і міфи російської пропаганди.

Звичайно, попереду ще багато роботи задля встановлення миру і вкрай необхідних змін у країні. Переконаний, що на цьому шляху створення суспільного телерадіомовлення, реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації сприятимуть якісним перетворенням на всіх рівнях, які обов'язково відчують співвітчизники.

Як Президент України, я буду й надалі докладати зусиль для захисту свободи слова і розвитку інституту вільних і незалежних медіа.

Бажаю усім міцного здоров'я, щастя, натхнення та успішної реалізації всіх творчих проектів і задумів.