Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кадетам поліції показали, як працюють кінологи

Кадетам поліції показали, як працюють кінологи

28 травня на базі аеродрому «Коротич» відбулися ознайомчі зайняття кадетів поліції з роботою кінологічної служби Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Зайняття пройшли у рамках фестивалю «Захисник вітчизни-2016», присвяченого Дню прикордонника.

В ході заходу юні кадети мали змогу ознайомитися з виставкою собак та службового собаківництва, з українською бойовою технікою та озброєнням, а також побачити показові виступи клубів бойових мистецтв. Крім того, в рамках фестивалю відбулися показові виступи парашутистів-десатників «Відкрите небо» та виставка радіокерованих авіамоделей.

Юні кадети взяли участь у військово-спортивній естафеті та змаганнях з перетягування канату, конкурсі на кращий «Козацький куліш».

Нагадаємо, проект  «Кадети поліції» реалізується за підтримки голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна. Координацією проекту займається ГО «ВСБ «Еліта нації» та Харківський національний університет внутрішніх справ.

В рамках спеціальної навчальної програми 55 учасників віком від 9 до 18 років пройдуть теоретичний курс з основ роботи правоохоронних органів, виконають практичні заняття, фізичні вправи та безпосередньо ознайомляться з роботою патрульної поліції Харківської області.