Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін поставив проблемні питання розвитку регіону перед міністром інфраструктури

Ігор Райнін поставив проблемні питання розвитку регіону перед міністром інфраструктури

3 травня у Києві голова ХОДА провів робочу зустріч з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном.

Ігор Райнін позначив низку проблемних питань регіону, що потребуть вирішення на державному рівні. Насамперед, було піднято питання ремонту та утримання доріг державного значення, що мають фінансуватися з державного бюджету.

Ігор Райнін наголосив, що Харківська обласна державна адміністрація вкрай стурбована ситуацією на автошляхах державного значення, а саме: Чугуїв-Мілове, Ізюм-Слов’янськ, Харків-Суми та на інших. Керівник області наголосив на необхідності в найкоротші терміни взятися до ремонту відповідних доріг.

Також Ігор Райнін порушив питання щодо необхідності збільшення матеріально-технічного оснащення та рівня фінансування Служби автомобільних доріг України.

Володимир Омельян запевнив голову ХОДА у повному розумінні його позиції та всебічній підтримці.

Ігор Райнін також планує у найближчий час провести розмову з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

Нагадаємо, проблемні питання розвитку регіону стали предметом обговорення на недавньому засіданні Харківської ради регіонального розвитку, яке пройшло під керівництвом першого заступника голови ХОДА Юлії Світличної. Так, під час засідання учасники Ради підняли питання поганого стану автошляхів державного значення в Харківській області, критичної ситуації, що склалася на Харківському авіаційному заводі, та наголосили на необхідності розробки державної програми розвитку промисловості. З усіх окреслених питань були підготовані звернення до Кабінету Міністрів України. Голова ХОДА Ігор Райнін запевнив, що озвучить усі питання, що потребують вирішення на державному рівні, перед прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.