Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми гарантуємо безпеку учасникам масових акцій 8 і 9 травня. Михайло Черняк

Ми гарантуємо безпеку учасникам масових акцій 8 і 9 травня. Михайло Черняк

Про заходи, присвячені Дню пам'яті та примирення і Дню Перемоги, заступник голови ХОДА розповів під час прес-конференції 5 травня.

Так, центральним заходом, присвяченим Дню пам'яті та примирення, стане урочисто-траурна церемонія покладання квітів до Меморіалу слави в Лісопарку, яка відбудеться 8 травня о 10:00.

9 травня урочисті заходи з нагоди 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участю керівництва області пройдуть в Національному меморіальному комплексі «Висота маршала Конєва». Покладання квітів також відбудеться на Меморіалі слави в Лісопарку. Початок заходів - о 10:00.

«Крім того, святкові заходи пройдуть у всіх районах і містах Харківської області. Ми розуміємо важливість цього свята, пам'ятаємо і шануємо подвиги наших дідів і нікому не дозволимо спекулювати на темі Дня Перемоги», - підкреслив Михайло Черняк.

Він також зазначив, що під час свят в Харківській області будуть посилені заходи безпеки.

«В області був створений Оперативний Штаб, який координує дії всіх силових структур під час свят, - сказав заступник голови ХОДА. - Масові заходи будуть проводитися під посиленим контролем. Ми гарантуємо найвищій рівень безпеки для громадян».