Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні харків’яни - чемпіони Європи з самбо

Юні харків’яни - чемпіони Європи з самбо

З 8 по 10 квітня в Тулузі (Франція) відбувся чемпіонат Європи з самбо серед юнаків та юніорів (U-18 та U-20), на якому харківські спортсмени здобули 5 медалей, в тому числі - дві золоті.

В чемпіонаті взяли участь близько 300 спортсменів з 23 країн, а за його підсумками українські самбісти здобули 24 медалі – 4 золоті, 3 срібні та 17 бронзових.

Два «золота» та три «бронзи» до медального кошику збірної України поклали юні харківські майстри боротьби самбо. Чемпіоном серед юніорів (U-20) в ваговій категорії до 82кг став Сергій Крівчач. В фіналі харків’янин переміг Олександра Круглика з Білорусі.

Чемпіоном Європи серед юнаків (U-18) в ваговій категорії понад 87кг став харків’янин Владислав Березка. В фіналі Владислав переміг грузинського самбіста Георгія Гоголідзе.

Бронзовими призерами чемпіонату стали Владислав Руднєв (U-20, вагова категорія до 74кг), Євген Вегера (U-18, вагова категорія до 87 кг) та Анастасія Безатосна (U-18, вагова категорія до 48 кг).

В командному заліку українські дівчата посіли друге місце, юніори - третє, юнаки та юніори - четверте. А в сумі збірна України була третьою, повідомляють у Департаменті у справах молоді і спорту ХОДА.