Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'яни здобули 9 медалей міжнародного турніру з карате

Харків'яни здобули 9 медалей міжнародного турніру з карате

Про це повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА.

26 та 27 березня в Стамбулі відбувся міжнародний турнір з карате WKF «29th International Karate Bosphorus Cup». В ньому взяли участь 730 спортсменів з 19 країн світу, а в загальнокомандному заліку Україна посіла третє місце, здобувши 6 золотих, 6 срібних та 15 бронзових медалей.

В дев’яти з цих нагород - заслуга харківських каратистів. На рахунку вихованців клубів «Аюмі», «Tiger», «Тора» і «Гладіатор» були 1 срібна та 8 бронзових медалей.

«Срібло» в розділі «куміте» у вазі до 25кг серед спортсменів 7 років завоював Олександр Фролов, а в змаганнях серед дорослих в розділі «куміте» бронзову медаль виборов Максим Караван.

Також бронзові медалі завоювали: Лоліта Кострица (куміте, 12-13 лет, вагова - до 48кг), Артем Руднєв (куміте, 7 років, вагова - до 30кг), Валерій Жутов (куміте, 8-9 років, вагова - до 25кг), Олександр Обченко (куміте, 8-9 років, вагова - до 30кг) та Олександр Дудка (куміте, 8-9 років, вагова - до 35 кг).

Крім того, спільна команда клубів «Гладіатор» та «Tiger» посіли треті місця в командному куміте серед спортсменів 12-13 років та 8-9 років.