Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні самбісти Харківщини – в трійці кращих на Кубку України

Юні самбісти Харківщини – в трійці кращих на Кубку України

В Херсоні відбувся Кубок України з самбо серед кадетів, на якому спортсмени Харківської області завоювали 11 нагород.

В змаганнях взяли участь спортсмени 2000-2001 років народження з усієї країни, а за їх підсумками харківські самбісти завоювали 4 золоті, 2 срібні та 5 бронзових медалей.

Переможцем Кубку в ваговій категорії до 55кг став Іван Перебийніс. В фіналі він здолав ще одного харківського борця - Костянтина Лихольота, який, відповідно, посів друге місце. В цій вазі бронзову медаль здобув харків’янин Кирило Красніков.

Також увесь п’єдестал пошани харківським самбістам підкорився і у вазі до 60кг. Переможцем змагань став Роман Труш, який здолав у фіналі свого земляка Дениса Раєвського. Бронзову медаль виборов Максим Рєзнік.

«Золото» Кубка України здобув також Єгор Леонов. В фіналі вагової категорії понад 84кг харків’янин здолав суперника з Одеської області.

«Золотом» відмітилися і дівчата. У вазі до 65кг його здобула Мар’яна Михайлова, перемігши у фіналі суперницю з Луганської області.

Бронзові медалі також здобули Єгор Статівка (вагова категорія до 84кг), Ірина Оглі та Єлизавета Жеребна (обидві - вагова категорія до 48кг).

В загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла третє місце. На першому були самбісти Одеської області, на другому – Дніпропетровської.