Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласний турнір з тхеквондо зібрав майже 500 спортсменів з 13 міст України

Обласний турнір з тхеквондо зібрав майже 500 спортсменів з 13 міст України

В ньому взяли участь спортсмени з Харкова, Мерефи, Балаклеї, Ізюма, а також гості з Ірпені, Києва, Полтави, Сум, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Запоріжжя, Одеси та Херсона.

Медалі турніру «Відкрита першість СК А-ІСТ «Атака» були розіграні в п’яти вікових групах – діти (2009-2010 р.н.), молодші юнаки (2007-2008 р.н.), юнаки (2005-2006 р.н.), кадети (2002-2004 р.н.) та юніори (1999-2001 р.н.).

За підсумками змагань перемогу в загальнокомандному заліку здобули тхеквондисти харківської КДЮСШ №2, на рахунку яких було 19 золотих, 19 срібних та 26 бронзових медалей. Друге місце посіли спортсмени Полтавської обласної федерації тхеквондо ВТФ - 7 золотих, 7 срібних та 5 бронзових нагород. Третє місце було за вихованцями харківської КДЮСШ №8, на рахунку спортсменів якої було 6 золотих, 8 срібних і 9 бронзових медалей.

Також у кожній віковий категорії були визначені «Кращий спортсмен» та «Краща спортсменка». В шести номінаціях перемогу здобули тхеквондисти Харківщини.

У номінації «Кращий кадет» переміг Артем Палагін з харківської КДЮСШ №8,  а «Кращою кадеткою» стала представниця КДЮСШ №8 Єлизавета Кирієнко. У категорії «юнаки» серед дівчат кращою було визнано Дарину Костеневич з КДЮСШ №2. Серед молодших юнаків «Кращим спортсменом» обраний Ігор Шкарупета з КДЮСШ №2, а «Кращою спортсменкою» в цій категорії стала Марія Іванова з Мереф'янської ДЮСШ. У наймолодшій категорії - «діти» - кращою визнано Ксенію Бурову з харківського СК «Армада». «Кращим тренером» було визнано Андрія Долгополова з харківської ДЮСШ №2, вихованці якого здобули 6 золотих, 5 срібних та 7 бронзових медалей.

Ці змагання були одним з етапів підготовки спортсменів Харківської області до міжнародного турніру з тхеквондо ВТФ «Ukraine Open Cup», який 26 та 27 березня відбудеться у Львові.