Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бійцям АТО передали гуманітарну допомогу

Бійцям АТО передали гуманітарну допомогу

Під час поїздки в зону АТО радник голови ХОДА Олексій Максимов вручив бійцям 92-ї окремої механізованої бригади продукти та речі першої необхідності.

Олексій Максимов відвідав місто Щастя і селище Старий Айдар Луганської області. Він передав бійцям слова вітання та підтримки від голови області Ігоря Райніна.

«Ми дуже задоволені поїздкою. Бійці нас добре прийняли. Вони заряджають патріотизмом. Дуже щирі люди. Видно, що хлопці перебувають там за покликом серця, а не просто тому, що їх призвали», - розповів Олексій Максимов.

За його словами, бійці були раді приїзду харків'ян, подякували за підтримку та увагу.

«Коли ми в них запитали, що привезти вам наступного разу, бійці відповіли, що сьогодні їх добре забезпечують усім необхідним - не так, як на початку військових дій. Єдине, про що попросили, відвезти в ремонт деякі автомобільні запчастини. Ми їх прохання, звичайно, виконаємо», - повідомив радник голови ХОДА.

Як розповів волонтер Костянтин Ісаєв, який супроводжував Максимова в поїздці, не дивлячись на дружню атмосферу, яка панувала під час спілкування з українськими бійцями, на передовій не обійшлося без ексцесів.

«Під час спілкування з бійцями чули автоматні постріли. По рації від спостерігачів надійшла доповідь, що бойовики «працюють» по українському безпілотнику», - розповів Костянтин Ісаєв.