Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбувся відкритий Кубок області з тхэквондо

В Харкові відбувся відкритий Кубок області з тхэквондо

Участь в змаганнях взяли понад 420 спортсменів з ДЮСШ та клубів Харкова, Мерефи, Балаклеї, Ізюму, а також гості з Донецької, Дніпропетровської, Полтавської та Сумської областей.

Медалі були розіграні в чотирьох вікових групах: молодші юнаки (2007-2008 р.н.), юнаки (2005-2006 р.н.), кадети (2002-2004 р.н.) та юніори (1999 - 2001 р.н .).
За підсумками змагань перемогу в загальнокомандному заліку по всіх вікових групах одержали тхеквондисти харківської КДЮСШ №2. На їх рахунку було 20 золотих, 16 срібних та 24 бронзові медалі. Друге місце посіли представники КДЮСШ №8 (13 золотих, 7 срібних і 7 бронзових медалей), третє – спортсмени КДЮСШ №6 (6 золотих, 9 срібних і 7 бронзових медалей).

Також до п'ятірки кращих потрапили команди «ФДТО» з Дружківкі (Донецька область) та харківської КДЮСШ «ХТЗ».

Кубками та грошовими преміями були нагороджені кращі спортсмен, тренер та суддя змагань. В номінації «Кращий спортсмен» переможцем став представник Дніпропетровської області Єгор Драгайцев. Кращим тренером визнана Марина Вартересьян (Харків, ДЮСШ №8), а кращим суддею - Дмитро Говорун (Харків).

Крім того, кубок «Кращому юному спортсмену» дістався Роману Столярову КДЮСШ «ХТЗ», а кубок «За найбільш видовищний бій» - Мар'яні Терещенко (ДЮСШ №6).

Ці змагання стали одним з етапів підготовки спортсменів Харківщини до міжнародного турніру з тхеквондо ВТФ «Ukraine Open Cup-2016», який з 25 по 27 березня відбудеться у Львові.