Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

19 березня відбудеться всесвітня кампанія «Година Землі-2016»

19 березня відбудеться всесвітня кампанія «Година Землі-2016»

Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме - вимкнути світло на одну годину, щоб показати єдність у боротьбі зі зміною клімату.

Ця кампанія увінчалась безпрецедентним успіхом, який отримав високу всебічну оцінку і суспільне визнання у попередні роки. До неї приєдналися 7000 міст у 172 країнах зі всього світу.

«Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Це надасть можливість кожному громадянину України зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації», - наголошують у Міністерстві екології та природних ресурсів України.

Мінприроди звертається до усіх небайдужих з проханням долучитися до проведення кампанії «Година Землі». 

«Просимо вас підтримати ініціативу проведення зазначеної кампанії і вимкнути світло та електроприлади о 20:30 19 березня 2016 року на 1 годину», - закликають у міністерстві.