Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги ЗМІ!

До уваги ЗМІ!

25 лютого у готелі «Reikartz» (вул. Чубаря, 4) відбудеться дискусія про роль ЗМІ, громадськості та влади у вирішенні питань місцевих громад.

Комісія з журналістської етики, Національна спілка журналістів, Незалежна медіапрофспілка за сприяння Координатора ОБСЄ та за підтримки Посольства Великобританії в Україні проводять зустрічі з місцевими експертами серед журналістів, активістів та представників влади з метою розробки рекомендацій з комунікацій щодо чутливих питань, з якими стикається місцева громада, зокрема, вирішення питання забезпечення основних потреб мешканців території, наближеній до збройного протистояння.

«Розроблені рекомендації будуть запропоновані для всієї країни, тому експертний внесок кожного учасника є надзвичайно важливим», - зазначають організатори. 

На регіональну дискусію про роль ЗМІ, громадських організацій та влади у налагодженні діалогу між всіма представниками місцевої громади запрошуються журналісти, активісти громадських організацій та представники місцевої влади.

Порядок денний:

10:30 – 11:00 – Реєстрація учасників. Вітальна кава.

11:00 – 13:00 – Огляд місцевих проблем. Взаємодія між ЗМІ, владою, НГО для їх вирішення. Модератор - Тетяна Котюжинська, секретар КЖЕ.

13:00 – 13:45 – Обід.

13:45 – 15:45 – Роль місцевих ЗМІ для налагодження діалогу між всіма сторонами.

15:45 – 16:00 – Підсумки дискусії. Кава-брейк.

Зареєструватися на регіональну дискусію можна за допомогою онлайн-анкети та за телефоном: (099) 118-34-45 (Наталя Виговська).

Організатори відшкодовують витрати на проїзд учасникам з інших міст за наявності оригіналів квитків, забезпечують кава-брейки та харчування під час заходу.